——- 

Persoonlijke VIP-dag VAKMANSCHAP

 

“Ontdek in 1 dag hoe je het vakmanschap van medewerkers in je gemeente kunt verhogen, zodat mensen optimaal inzetbaar worden, jij tijd overhoudt voor je managementtaken en de gemeente slagvaardiger wordt”.

Speciaal voor leidinggevenden binnen gemeenten 

Ben je (team)manager en heb je het idee dat je opleidingsplan weinig oplevert, maar weet je niet precies waar het aan ligt? Heb je oprecht de intentie om je team te ontwikkelen, maar  ontbreekt het je aan tijd, inspiratie, kennis en ideeën om er ook ECHT groei en vooruitgang mee te boeken?

Wil je op korte termijn de belangrijkste verbeterpunten oppakken onder mijn begeleiding, zonder je te committeren aan een lang traject?

Overweeg dan om een Persoonlijke VIP-dag aan te vragen.Plaatje VIP

 

Een hele dag 1-op-1 werken met Mireille

Tijdens de Persoonlijke VIP-dag gaan we samen aan de slag: jij en ik – met persoonlijke onverdeelde aandacht.

Je krijgt 1 dag van 9.30-16.00 uur individuele uitleg, coaching en feedback en we werken samen aan een methodiek waarmee jij het vakmanschap van je medewerkers verhoogt.

 Je leert precies wat je nodig hebt om het vakmanschap van je teamleden op korte termijn te verhogen

Je hebt een praktisch stappenplan van Mireille om direct in de praktijk te brengen

Je kunt morgen aan de slag met een bewezen en succesvolle methodiek

Nieuwe energie: je zit niet meer in je eentje te worstelen maar hebt een bewezen aanpak en een waslijst aan tips van Mireille die ook voor jou en je team gaan werken.

 

Is één dag wel genoeg?

Het vakmanschap van je teamleden verhogen gaat natuurlijk niet in één dag; ze zijn er niet eens bij ;-)! Daarom concentreren we ons op de methodiek die jou gaat helpen om je teamleden te ontwikkelen. Alle hulpmiddelen die ik je bied zijn direct toepasbaar op de werkvloer. Daarmee maak je een plan voor het komende jaar (en langer). Je maakt daardoor een enorme stap in korte tijd.

Doordat we 1 op 1 werken besteden we al onze tijd aan jouw team en aan jouw vragen, zonder dat we ook maar tijd hoeven te steken in andere leidinggevenden of vragen, zoals bij mijn workshops.

Je krijgt exclusieve templates, werkbladen en richtlijnen om te werken aan de ontwikkeling van je team. Hiermee bespaar je een lang en kostbaar traject met een onderwijskundige of externe partijen.

Je gaat naar huis met een kant en klaar plan om je medewerkers in alle opzichten te professionaliseren. Zo zorg je ervoor dat jij meer tijd overhoudt, je team betere resultaten bereikt en de gemeente slagvaardiger wordt.

Kijk hier hoe Chantal (teamleider gemeente Westland) de VIPdag Vakmanschap heeft ervaren en wat deze voor haar en haar team betekent (video 1,5 minuut):

thumbnail youtube chantal scheers

  • Een dag intensieve en volledig individuele begeleiding van een expert in ontwikkeling van medewerkers
  • Een geweldig leerzame dag met veel advies over professionalisering van je team (en jouw rol hierin)
  • Tijd! Geen lange en intensieve inspanningen met een onderwijskundige, maar grote stappen maken in 1 dag.
  • Inspiratie, ideeën, tips en tricks gedurende de dag waarmee je ook na afloop van deze dag in staat bent het geleerde door te voeren in je team.
  • Een praktisch werkboek met informatie, handige checklists en oefeningen
  • Een zelfverzekerd en tevreden gevoel.

 

_DSC0836Mijn naam is Mireille Maatkamp en ik leer (team)managers binnen gemeenten hoe zij het vakmanschap van hun team kunnen verhogen. Waardoor hun medewerkers vakkundig, zelfstandig en optimaal inzetbaar worden.

Elke slagvaardige gemeente heeft medewerkers nodig met vakmanschap. En ik wil jou helpen bij deze uitdaging voor je eigen team. Tijdens de door mij ontwikkelde, unieke en individuele VIP-dag Vakmanschap vertel ik je persoonlijk wat je wel en niet moet doen. Compleet met mijn eigen ervaringen, blunders en successen!

 

Investeer in je eigen ontwikkeling en die van je team – geef je vandaag nog op voor deze VIP-dag!

 

Heb je interesse maar twijfel je of deze VIP-dag echt bij jou past? Dan ga ik graag vrijblijvend met je in gesprek, zodat ik je een aantal vragen kan stellen. Mail mij via info@mireillemaatkamp.nl of bel mij op 06-42958300. Ik spreek je graag.

BONUSSEN

Voor deze dag heb ik een tweetal unieke bonussen die je gaan ondersteunen en het je nog makkelijker maken om het vakmanschap van je team te ontwikkelen.

Bonus # 1

Je ontvangt een gratis telefonische (of Skype) coaching van 30 minuten om je vragen te stellen over het inzetten van de methodiek en/of de ontwikkeling van je medewerkers. Je kunt deze coaching aanvragen binnen een jaar nadat je de VIP-dag hebt genoten, dus tot en met 365 dagen erna! Daarna vervalt deze bonus.

Vraag & antwoord bonuscoaching van 30 minuten t.w.v. € 97,00

 Bonus # 2

Je ontvangt per mail een gids met ruim 50 vakmanschap-verhogers die je in je team kunt inzetten. Vakmanschap-verhogers zijn concrete en originele leertips die je direct op de werkvloer kunt inzetten en waarmee je snel resultaten boekt. Denk hierbij aan een online kennisquiz, de organisatie-safari, etcetera.

Ruim 50 vakmanschap-verhogers, direct inzetbaar ten behoeve van je team t.w.v.  € 95,-

 

De investering in jezelf, in je team en in je gemeentelijke organisatie

 

En dan natuurlijk de hamvraag, wat vraagt dit exclusieve, persoonlijke 1 op 1 dagprogramma aan investering?

Deze unieke VIP dag vraagt een evenzo unieke investering. Want ik heb besloten dat ik het voor iedere gemeente mogelijk wil maken om het vakmanschap van haar medewerkers te verhogen. Een slagvaardige gemeente heeft deze mensen namelijk hard nodig.

 

De investering voor deze VIP dag Vakmanschap bedraagt € 1.297,00 exclusief btw        

De prijs is inclusief een heerlijke lunch en materialen.

 

Maak nu gebruik van dit unieke aanbod en leer binnen één dag hoe je het vakmanschap van medewerkers in je gemeente kunt verhogen, zodat mensen optimaal inzetbaar worden, jij tijd overhoudt voor je managementtaken en de gemeente slagvaardiger wordt.

Inclusief naslagwerk en twee bonussen.

 

Button VIP dag Vakmanschap

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op, dan maken we een afspraak voor jouw persoonlijke VIP-dag.

 

PS: Heb je nog bedenkingen om je aan te melden? Bel of mail mij  (06-42958300 of mail mij via info@mireillemaatkamp.nl). Een uitnodiging voor een vrijblijvend gesprek staat voor je open. Schrijf je in de tussentijd in en ontvang mijn gratis eBook ‘In 4 stappen naar wendbare medewerkers’ waarmee je nieuwe inzichten krijgt om je team te ontwikkelen.

© Mireille Maatkamp   •   Produced and Hosted by Image2day   •   Concept & Artwork by Concept & Design