Vraag jij je af of mijn 3-maandenprogramma iets voor jou is?

Tja, dat is nog eens wat hè, de keuze om wel of niet te kiezen voor het 3-maandenprogramma Vakmanschap verhogen in je team.

Miniatuur powtoon

Is dit wel het juiste moment?

Is het de investering wel waard en hoeveel tijd gaat het je kosten? Wat gaat het opleveren?

Ik kan me je terughoudendheid wel enigszins voorstellen. Ik denk zelf ook altijd 2 keer na voordat ik ergens in investeer. Het is dus heel verstandig dat jij dat ook doet.

Aan de andere kant, als ik ergens in geïnteresseerd ben en er komt een aanbieding die gewoon te goed is om te missen, dan vraag ik mezelf altijd af; “Hoe toevallig is het dat ik nu hierin geïnteresseerd ben en dat deze kans voorbij komt?”.

Dan zeg ik altijd tegen mezelf; “Toeval bestaat niet, deze kans neem ik!”

Vraag jij je ook af of het toeval is dat je mijn website bekijkt en dit bericht leest? Vraag jij je af of het toeval is dat je nu voor de keuze staat om in jezelf en je team te investeren, zodat jullie gaan groeien? Hou dan in je achterhoofd dat toeval niet bestaat.

Stel je eens voor, op korte termijn ga je starten en kun je al gelijk met je team aan de slag. Binnen acht weken werkt je hele team aan het verbeteren van haar vaardigheden en kennis. En dat is heel belangrijk om betere resultaten te behalen, met zelfstandige en vakkundige medewerkers die optimaal inzetbaar zijn.

Klik hier om nu direct jouw plaats te verzekeren voor slechts € 2.750,- (voor snelle beslissers zoals jij). Na 22 februari gaat de prijs fors omhoog naar  € 2.997,-.

Mireille Maatkamp
PS Als je vragen of twijfels hebt, bel me dan gerust op 06-42958300. Dan bespreken we wat de beste ondersteuning voor jou en je team is. Of mail me op info@mireillemaatkamp.nl


© Mireille Maatkamp   •   Produced and Hosted by Image2day   •   Concept & Artwork by Concept & Design